Maak kennis met

Skiën in Japan

Over ons

Vijf enthousiaste

sneeuwliefhebbers

Over ons

Onderweg naar de perfecte droom

Anne Bakker

The Musician

Over ons

Ik ben Anne, 28 jaar oud, pianist, bedrijfskundige en sneeuwgek. Al vanaf mijn geboorte kom ik jaarlijks in de bergen en sinds ik ben gaan studeren heb ik zelden een jaar minder dan 3 weken in de bergen doorgebracht. Na 3 jaar op rij een grote (200+) wintersport georganiseerd te hebben was het tijd om verder te kijken. Vorig jaar heb ik samen met Jaap de maand Japanuari in Niseko door mogen brengen. Een waanzinnig avontuur waarin we gefilmd hebben voor SkiJapan. Dit jaar wil ik terug om nog meer vrijheid te ervaren, nog meer te choken op rondvliegende poeder en toch eindelijk eens mijn eigen grote mond te snoeren en een backflip te landen.

Ranco van Bergeijk

Knuffelbeer

Over ons

Hi! Mijn naam is Ranco (lees: ik word vaker Henkie genoemd), ben 28 jaar en woon in het Noorden. In het dagelijkse leven ben ik sport- en eventmanager en reis ik heel Nederland door voor m’n werk als zzp-er. Vanaf het moment dat ik kon lopen sta ik al op de piste. Na zo’n veertien jaar skien heb ik de overstap gemaakt naar het snowboarden. Bergen met witte poeder geven mij een ongekende vrijheid. Ik kijk er dan ook naar uit om naar Japan te gaan, waar jaarlijks gemiddeld 15 meter sneeuw valt. Mijn doel in Japan? De perfecte tree-ride in de poeder met een heerlijk zonnetje op m’n smoel.

Pim van Doorn

Het talent

Over ons

Hoi, ik ben Pim, 20 jaar oud en daarmee gelijk een stuk jonger dan de rest. Op dit moment doe ik de studie sport en bewegings coördinator, ben ik werkzaam in de horeca en in de winter ben ik skileraar in Oostenrijk. Dit betekent dat ik al heel wat uren in de sneeuw heb doorgebracht. Elke dag moet ik wel even aan de bergen denken, het gevoel van vrijheid komt dan in mij naar boven en verlang ik alweer naar de winter als ik weer op de top van een berg mag staan om de eerste lijnen van de dag te mogen maken. Skien voor mij staat dus voor vrijheid en grenzen verleggen. Mijn doel voor Japan is dingen voor de eerste keer doen. Eerste keer buiten Europa, eerste keer titsdeep een powderrun maken, en eerste keer een skitour maken.

Daniël Spierenburg

De chauffeur

Over ons

He ik ben Daniël, 27 winters jong. Nadat ik vijf jaar geleden mijn MER studie afgerond heb ben ik in aanraking gekomen met zonnepanelen. Sindsdien heb ik hier een bedrijf in. Ieder jaar kijk ik uit naar januari en maart, heerlijk buiten het hoofdseizoen snowboarden. In Oostenrijk en Frankrijk op verschillende plekken al veel sneeuw gezien maar ik kijk nu toch echt uit naar het echte werk. Surfen door de poeder maakt mij pas echt gelukkig. Mijn doel in Japan? Een ultiem avontuur met mijn vrienden aangaan, de perfecte 360 landen in de poeder en heerlijke sushi eten!

Alard Bergmans

Vlogge Japie

Over ons

Hey! Mijn naam is Alard. Ik ben nu 29 jaar en nog maar net student af. Na elf jaar studie nu bezig als zzp’er voor voornamelijk horeca gerelateerde klussen. Ik kan niet stil zitten en kijk dus ook heel erg naar uit om de witte heuvels van Japan te ontdekken. Offpiste is een soort van primaire behoefte geworden in januari. Het zweven van heuvel naar heuvel geeft mij een onvergelijkbare vrijheid. In Japan ga ik volledig genieten en steeds grotere zweef momenten creëren. Mijn doel: geen grenzen. Alles kan, maar goed overwogen.

Jaap Sturm

Thuisblijver

Over ons

Hey! Ik ben Jaap, 28 jaar oud en woonachtig in Amersfoort. Momenteel ben ik werkzaam op de administratie van een groot supermarktconcern. Eenmaal na mijn eerste echte wintersport had ik de “snowfever” hevig te pakken. Voor mij bestaat er niks lekkerders dan je bochten te draaien en helemaal zen te worden met de bergen. Afgelopen jaar heb ik met Anne een droom mogen verwezenlijken in Japan. Alleen de aanloop naar japanuari was al zo episch dat de daadwerkelijke trip alleen maar zou kunnen gaan tegen vallen. Gelukkig stelde Japan hierin niet teleur en heb ik mijn meest epische avontuur mogen beleven. Helaas ben ik dit jaar door verschillende omstandigheden niet in staat om weer naar Japan te gaan. Ik moet het dit jaar dus met Europese sneeuw doen. Wens de jongens een net zo episch avontuur toe zoals Anne en ik afgelopen jaar hebben mogen beleven!

Mijlpalen

Over ons

Waar we trots op zijn

0
Crashes
0
Vakanties
0
Enthousiaste gasten
0
Droom